LJKGLJG לקחת מהדף החדש

שמן אתרי גרניום


שמן אתרי גרניום מופק מצמח הגרניום הלימוני, אזור הצמיחה הטבעי שלו הוא בדרום אפריקה, מצרים ומרוקו. הגרניום נפוץ בגינות הירק הישראליות ומרבים להשתמש בו הודות לריח הטבע העמוק העולה ממנו והודות לסגולותיו המרפאות. פועל להרחקת זיעה מהגוף ומהווה מרכיב חשוב בתכשירי קוסמטיקה רבים, ובמוצרי בישום. אנטי בקטריאלי ומועיל להחלמת נגעים ופצעים בעור. מסייע נגד כוויות וזיהומים. שמן הגרניום נהדר לעור ולגוף הנשי, הוא עוזר לוויסות הורמונלי, פועל מצוין להקלה על כאבים ווסתיים, מפיג כאבים ותורם לתחושת איזון. מעצם היותו חומר מאזן ומווסת הוא יעיל בטיפול באקנה, מעכב קמטים ומטפל בעור שמן. יש לשים לב: לשמן אתרי גרניום יכולה להיות תופעות רגישות במקרים נדירים. לא מומלץ לשימוש לנשים בהריון או נשים מיניקות.


40 50(-20%)
  • משלוח:  


קרא עוד


תכולה
10 מ"ל