שמן צמחי רוזמרין herbal oil rosemary כמות: 100 מ"ל תיאור כללי: לשמן רוזמרין יש ריח צמחים ברור, מרענן, המופק מהצמרות הפורחות והטריות באמצעות זיקוק בקיטור. הרכיבים הכימיים העיקריים של שמן רוזמרין כוללים-pinene, borneol, ב-pinene, קמפור, אצטט bornyl, camphene, 1,8-cineole, ו limonene. שימושים: רוזמרין מתווסף לשמפו ולקרמים. באופן קבוע השמן עוזר לעורר זקיקים, ומסייע לצמיחת שיער ארוכה וחזקה. ניתן גם לעסות את הקרקפת עם השמן ולהסיר קשקשים. השמן משמש גם כחומר חיטוי ולעיתים קרובות כמי פה, המסייע להרחיק ריח רע מהפ. על ידי הסרת חיידקים. שמן רוזמרין יכול למנוע עששת, הצטברות פלאק, ובעיות שיניים אחרות. הריח המשכר של רוזמרין הופך אותו לבעל נינוח מופלא. שמן רוזמרין משמש בנרות, בשמים, שמני אמבט, מטהרים וקוסמטיקה. הרבגוניות של שמן אתרי רוזמרין נהדרת ונמצאת בשימוש נרחב בארומתרפיה בשילובים רבים. אזהרות: לנשים בהריון ולמניקות מומלץ להימנע מצריכת שמן רוזמרין. יש להתייעץ עם רופא לפני מתן שמן צמחים לילדים. טיפול עצמי של מחלה כרונית, כגון דיכאון או אלצהיימר, באמצעות שמן רוזמרין המתבצע ללא ייעוץ מקצועי עלול להיות בעל השלכות חמורות. שמנים דומים ומשלימים: זה משתלב היטב עם שמנים כמו לבנדר, לבונה, מרווה קלארי, בזיליקום, טימין, לימונית, עשב לימון, קמומיל, מנטה.


26 29-10.34%