שמן צמחי ענבי דב Arctostaphylos כמות: 100 מ"ל תיאור כללי: שיח ננסי הכולל שלושה מינים. מורכב מעלים ופירות יער. מבין משלושת המינים הנפוץ ביותר כמרכיב תוספי תזונה ומוצרי טיפוח העור הוא ענבי דב. שימושים: ענבי דב נפוצים ביותר בתכשירים קוסמטיים בשל יכולתם לחפש מולקולות לא יציבות הגורמות להיווצרות קמטים בטרם עת וקווים עדינים על העור. בנוסף, שמן ענבי דב הפך מרכיב נפוץ במוצרי הלבנת העור המיועדים לטיפול בכתמי גיל, נמשים, ובעיות היפרפיגמנטציה אחרות.


30 45-33.33%