שמן צמחי מקדמיה Macadamia herbal oil כמות: 100 מ"ל תיאור כללי: אגוזי מקדמיה הם אחד הזנים הפופולריים ביותר בקרב האגוזים, בשל ערכם התזונתי העשיר. שמן מקדמיה יכול להיות מופק מאגוזים אלה עבור מספר שימושים: קולינרי (בדרך כלל כמו שמן טיגון), במוצרי קוסמטיקה עבור השיער והעור. שימושים: בריאות העור: אחד מנוגדי החמצון של שמן מקדמיה הוא הסקוואלין ולו השפעה חזקה במיוחד על העור שלנו. Squalene הוא נוגד חמצון טבעי בגופנו, אבל הוספתו דרך שמן אגוז מקדמיה יכול לעזור להפחית את הלחץ החמצוני על השומנים של הגוף והעור, למנוע קמטים, כתמי גיל וסימנים אחרים של הזדקנות. לחות לאחר גילוח: שמן אגוז מקדמיה נפלא לשימוש כלחות לעור על בסיס יומי, במיוחד עבור גברים המתגלחים באופן קבוע. לשיער ולשפתיים: החומציות העשירה של שמן אגוז מקדמיה מועילה עבור השיער שלך, ומומלץ לערבב אותו בתוך שמפו טבעי כדי להגדיל את הברק ובריאות השיער שלך, לחזק את הזקיקים ולהפחית נשירת שיער. ניתן להשתמש בשמן מקדמיה כשפתון טבעי להגביר את המראה ואת הבריאות של השפתיים שלך. תכונות הריפוי המהירות מסייעות לטיפול בשפתיים סדוקות מאוד מהר ומונעות היווצרות דלקות או פצעים. אזהרה: שמן אגוז מקדמיה יכול לגרום לעצירות. לא לשימוש בקרב אנשים האלרגיים לאגוז. מומלץ תמיד להתייעץ עם איש מקצוע רפואי לפני ביצוע שינויים משמעותיים בכל משטר תזונה.


30 33-9.09%