שמן צמחי לבונה Frankincense כמות: 100 מ"ל תיאור כללי: עומאן היא העיר העתיקה ביותר הידועה לנו כיום כמקור ללבונה. שם נסחרה הלבונה ונשלחה למקומות אחרים כמו הים התיכון, הודו, וסין במשך אלף שנים. לשמן לבונה עבר נערץ וארוך במזרח התיכון, והוא שימש בטקסים דתיים במשך אלף שנים. בה בעת הוא נחשב גם כמרכיב קוסמטי פופולרי, אף בקרב המצרים הקדמונים. שימושים: שמן לבונה מסייע בהתחדשות תאים בריאה ובשימור תאים ורקמות קיימים בריאים. שימושי עבור בריאות העור, והוא יכול לעזור לטיפול בעור יבש, להפיג סימני ההזדקנות ולהפחית מראה של סימני מתיחה וצלקות. מסייע בחיזוק החניכיים ושורשי השיער. עוצר דימום פצעים ומאיץ את החלמתם של חתכים, אקנה, עקיצות חרקים ושחין.


30 45-33.33%