שמן צמחי טאמנו Tamanu herbal oil כמות: 50 מ"ל תיאור כללי: העץ יליד דרום מזרח אסיה, אבל קיים גם בפולינזיה. גודלו עד 25 או אפילו 30 מטר גובה, בעל גזע עבה וקליפה כהה סדוקה. הפרחים מפרישים בושם מענג, מתוק. שימושים: שמן טאמנו בעל יכולת ייחודית לקדם את הופעתה של רקמה חדשה, ובכך להאיץ ריפוי פצע וצמיחה של עור בריא. ברפואה העממית של איי האוקיינוס השקט, שמן טאמנו מיושם על חתכים, שריטות, כוויות, עקיצות חרקים עקיצות, שפשופים, צלקות אקנה אקנה, פסוריאזיס, פצעים סוכרתיים, סדקים, כוויות שמש, עור יבש או קשקשים, שלפוחיות, אקזמה, הרפס, פצעים ולריח הגוף. שמן טאמנו הוא שמן טהור, עשיר, קר, מעובד ומתאים לעור למטרות קוסמטיות. הספיגה יוצאת הדופן של השמן והארומה הקלה והנעימה הפכו אותו אידיאלי לשימוש בקרמים, משחות ומוצרי קוסמטיקה אחרים. שמן טאמנו סופג בקלות, משאיר תחושה של עור חלק, שמנמניות, רכות ומוסיף זוהר לעור


60 75-20%