שמן צמחי ולריאן Valerian כמות: 100 מ"ל תיאור כללי: ולריאן הוא פרח רב שנתי יליד חלקים שונים של אירופה ואסיה, למרות שכיום הוא גדל גם בארצות הברית. הצמח שימש כמבשם לפני 500 שנה, אבל היתרונות הרפואיים שלו היו ידועים במשך מאות שנים. למעשה, אנשים מכנים את הולריאן "מרפא כל", ולשמן המופק מצמח זה יש עשרות יישומים שונים. מרכיבים: אלקלואידים שונים, חומצות, טרפנים, ו-flavonoles. שימושים בעולם הקוסמטיקה: מגן על העור. במונחים של שמירה על בריאות העור שלך, ולריאן מגן מפני התפתחות קמטים, מגן על העור מפני אינפקציה ושומר על בריאותו.


30 45-33.33%