LJKGLJG לקחת מהדף החדש

שמן אתרי רוזמרין


שמן אתרי רוזמרין מופק משיח רב שנתי ירוק- עד בעל עלים מחטניים ופרחים תכולים, הצומח באזורי הים התיכון. Rosmarinus Officinalis בשמו הבוטני . ניחוח הרוזמרין הופך אותו לשימושי בתכשירי קוסמטיקה, בישום וטיהור אוויר. שמן אתרי רוזמרין מגמיש ומחזק כלי דם, ממריץ ומעורר. חומרו הפעיל תורם להרגעת בעיות עור. השמן משמש כנוגד חמצון והוא מרכיב פופולרי בתכשירי היגיינת השיער, לטיפול בכינים, לחיזוק הקרקפת, לטיפול בקרקפת שומנית או יבשה, ובנשירה, תורם לצמיחה חזקה ובריאה. השמן משתלב היטב עם לבונה, לבנדר,עץ ארז, בזיליקום, תימין, לימון, גרניום, קמומיל ומנטה. להכנת תכשיר ביתי לטיפול בקשקשים: שמן אקליפטוס אורגני- 15 טיפות שמן אתרי רוזמרין מרוקאי-10 טיפות 118 מ"ל שמן שקדים מתוק בכבישה קרה. 118 מ"ל שמן חוחובה יש לשים לב: שמן רוזמרין עשוי לגרום לתגובות אלרגיות. לא לשימוש פנימי. לא לנשים מניקות או בהריון לא לחולי אפילפסיה או בעלי לחץ דם גבוה. יש להרחיק מעיניים, אוזניים, אף. לא מיועד לשימוש מופרז.


30 33(-9.09%)
  • משלוח:  


קרא עוד


הכנת מסיכה ביתית וטבעית לשיער יבש ופגום

 

תכולה
10 מ"ל