LJKGLJG לקחת מהדף החדש

שמן אתרי רוזמרין


Rosmarinus Officinalis, שמן אתרי רוזמרין מופק מצמח הרוזמרין, צמח רב סגולות ופופולארי בשימושי טיפול והרפיה, קולינריה, בישום וקוסמטיקה. הצמח הנפוץ באזורים הים תיכוניים הוא בעל עלים מחטניים, פרחים תכולים וארומה נפלאה. שמן הרוזמרין משמש להפחתת כאב, לטיפול בבעיות נשימה, עיכול ועור. מגרה את הפעילות המנטלית וטוב לטיפול בדיכאון, עייפות נפשית ושכחה. יעיל בטיפול בכאבי ראש, כאבי שרירים והפרעות הורמונליות. שמן הרוזמרין נהדר לשימוש בתכשירי שיער, שימוש קבוע בשמן רוזמרין מביא לצמיחת שיער חזק ובריא, ולחיזוק הקרקפת. יש לשים לב: שמן רוזמרין עשוי, לעתים, לגרום לתגובות אלרגיות, אינו מיועד לשימוש פנימי. לא לנשים מניקות או בהריון לא לחולי אפילפסיה או בעלי לחץ דם גבוה.


30 33(-9.09%)
  • משלוח:  


קרא עוד


תכולה
10 מ"ל