LJKGLJG לקחת מהדף החדש

שמן אתרי קג'פוט


שמן אתרי קג'פוט מופק בזיקוק מעליו ומענפיו של עץ הקג'פוט, בשמו הבוטני Melaleuca Cajuputi. שמן אתרי קג'פוט משמש לטיפול בהתקררות, מחלות ריאה, אסטמה, ולהקלה על כאבים. יעיל מאוד כנגד זיהומים מחיידקים, וירוסים ופטריות, כגון טטנוס. בשימושים קוסמטיים שמן אתרי קג'פוט מחליק, ומבהיר את העור תוך שמירה עליו מזיהומים. כאשר מורחים באופן מקומי, כגון על שן כואבת במקרה של כאב שיניים, או על המצח במקרה של כאב ראש, הוא מקנה הקלה מהירה. משתלב עם שמנים אתריים נוספים: אנג'ליקה, ברגמוט, ציפורן, לבנדר, גרניום וקורנית. יש לשים לב: לשימוש במינונים נמוכים ובאופן מדולל. שימוש בכמות גדולה ובצורה מרוכזת מאוד, עשויה לגרום לגירוי.


30 33(-9.09%)
  • משלוח:  


קרא עוד


תכולה
10 מ"ל