LJKGLJG לקחת מהדף החדש

שמן אתרי לואיזה ורבנה


שמן אתרי לואיזה ורבנה מופק מהגבעולים ומהעלים של צמח הלואיזה, צמח רב שנתי, beebrush בשמו הבוטני, בעל ניחוח לימוני עז ופריחה לבנה. שמן אתרי לואיזה ורבנה בעל סגולות רפואיות נהדרות, חומר אנטיספטי ומחטא עוצמתי. תכונת החיטוי והניחוח הנפלא והמרענן הופכים את השמן למעולה כמרכיב במוצרי קוסמטיקה שונים, סבונים, משחות וקרמים. יש לשים לב: לעיתים מתפתחת תגובה אלרגית כתוצאה מהשימוש בשמן אתרי לואיזה ורבנה. לסובלים ממחלת כליות יש להתייעץ עם איש מקצוע רפואי טרם השימוש בשמן.


30 33(-9.09%)
  • משלוח:  


קרא עוד


סרטון הדרכה להכנת סבון פילינג טבעי וביתי עם גרגירי משמש ושמן אתרי לואיזה ורבנה

תכולה
10 מ"ל