LJKGLJG לקחת מהדף החדש

שמן אתרי וניל


שמן אתרי וניל מופק ע"י מיצוי חומר השרף צמח הוניל, vanilla plaifolia בשמו הבוטני. צמח מטפס ממשפחת הסחלבים הצומח בעיקר במדינות איים, מתנשא עד לגובה של שלושה מטרים ובעל פריחה צהבהבה ירקרקה ופירות ריחניים. שמן אתרי וניל בעל השפעה של הרגעה, הוא מרגיע דלקות, חרדה ומתח. מוריד את לחץ הדם ומסייע לשינה ערבה. ריחו הנפלא הופך אותו למרכיב אהוד בתכשירי קוסמטיקה והיגיינה, במוצרי עיסוי ובישום. מומלץ להשתמש ע"י דילולו באמבט חם, עיסוי השמן על העור או שאיפת כמה טיפות ממבער אדים. שמן אתרי וניל משתלב עם שמנים אתריים נוספים: תפוז, לימון, נרולי, חוחובה, קמומיל, לבנדר ומסק.


50 55(-9.09%)
  • משלוח:  


קרא עוד


תכולה
10 מ"ל