LJKGLJG לקחת מהדף החדש

שמן אתרי הו ווד


שמן אתרי הו ווד מופק מאידוי עלי עץ ההו ווד, Ho Wood, עץ ירוק עד שמקורו בדרום מזרח אסיה, ביפן, בטיוואן ובסין. בעונת האביב העץ מציג לראווה פריחה לבנה ועדינה. שמן אתרי הו ווד בעל סגולות איזון והרפיה נפשית. בעל השפעות קירור לעור, נהדר כמרכיב במוצרי קוסמטיקה, בייחוד במוצרים לעור מגורה או עם נפיחות, ולטיפול אנטי דלקתי. משתלב נפלא עם השמנים האתריים ברגמוט, מנטה ולבנדר. יש לשים לב:לא לשימוש על פצעים פתוחים. לא לשימוש במינון גבוה.


60 66(-9.09%)
  • משלוח:  


קרא עוד


תכולה
10 מ"ל