LJKGLJG לקחת מהדף החדש

שמן אתרי ארז אטלס קליפת העץ


שמן אתרי ארז אטלס מופק מן הגזע והענפים של הארז, Cedarwood שצומח בעיקר בערי האטלס שבמרוקו, וכן בקפריסין ובתורכיה. עץ ארז האטלס הוא עץ ירוק עד, גדול ויציב. לאורך ההיסטוריה עשו בו שימושי ריפוי, קוסמטיקה ובישום, והיה מחומרי הקטורת המוקדמת הודות לניחוחו העמוק. שמן אתרי ארז אטלס ידוע כדוחה חרקים טבעי, והוא נפלא לשימושי טיפוח לעור, הקלה בגרד, טיפול בקשקשים ובשיער שומני. הוא בעל סגולות הרגעה ונעשה בו שימוש רב בתחום הארומתרפיה.


30 33(-9.09%)
  • משלוח:  


קרא עוד


תכולה
10 מ"ל