LJKGLJG לקחת מהדף החדש

שמן אתרי אקליפטוס גלובולוס


שמן אתרי אקליפטוס גלובולוס מופק מעלי ומענפי עץ האקליפטוס גלובולוס שבאוסטרליה, אחד הזנים הנפוצים מבין 700 זני האקליפטוס. שמן נפוץ ואהוד הודות לתכונותיו המחטאות ולניחוחו המרענן והמנטולי. שמן אתרי אקליפטוס גלובולוס משמש להקלה בבעיות נשימה, נהדר לשימוש ע"י טיפטוף במפזר אדים. מחזק את מערכת החיסון, מחטא פצעים ומרגיע גרד. נעשה בו שימוש במוצרי קוסמטיקה ובישום כמרכיב נפלא המספק לחות, ריח מרענן, והגנה טבעית. ניתן למצוא אותו במשחות, משחות שיניים ומוצרי עור שונים.


30 33(-9.09%)
  • משלוח:  


קרא עוד


תכולה
10 מ"ל