LJKGLJG לקחת מהדף החדש

שמן אתרי אגוז מוסקט זרעים


שמן אתרי זרעי אגוז מוסקט מופק מעץ אגוז מוסקט, myristica fragrans, עץ ירוק עד שמקורו באינדונזיה ובהודו, המתנשא עד לגובה של 20 מטרים וריחו חד וחריף. שמן אתרי אגוז מוסקט בעל סגולות חיטוי ואלחוש, מה שהופך אותו ליעיל לשימוש לפני טיפול מכאיב, מסייע לכאבי שיניים. השמן מסייע בהקלה בכאבי שרירים, תורם לשיפור עיכול לקוי, ומעודד תיאבון. שמיש בקטורת, סבון ותכשירי שיער, ובמוצרי קוסמטיקה המטפלים בעור שמנוני או מקומט, מצוי בקרמים לגילוח, משמש כמרכיב במוצרי טיהור אוויר וקטורת. משתלב עם שמנים אתרים נוספים: לבנדר, רוזמרין, תפוז, פלפל שחור, מרווה קלארי, אקליפטוס, ג'ינג'ר. הכנת תערובת ביתית ארומטית לאמבט חם: שמן אתרי ברוש - 5 טיפות שמן אתרי סנדלווד אוסטרלי מזוקק - 5 טיפות שמן אתרי אגוז מוסקט - 3 טיפות שמן אתרי לבנדר-2 טיפות שמן שקדים מתוק - כפית יש לשים לב: בשימוש פנימי, יש להקפיד על מינונים נמוכים בלבד. לא לשימוש בזמן הריון.


30 33(-9.09%)
  • משלוח:  


קרא עוד


תכולה
10 מ"ל